Шевченко вирішив зробити паузу. Стало відомо, хто очолить збірну Польщі

Головним тренером біло-червоної збірної стане, швидше за все, Адам Навалка

Український фахівець Андрій Шевченко вирішив зробити паузу та зачекати із визначенням свого нового місця роботи.

Переговори Шевченка з Польським футбольним союзом з приводу роботи головним тренером збірної Польщі не завершилися результативно.

Як інформує журналіст-інсайдер Ніколо Скіра в соцмережі Twitter, збірну Польщі, скоріш за все, очолить місцевий спеціаліст Адам Навалка.

Журналіст Ігор Бурбас додатково повідомив: «Шевченка у Польщі, швидше за все, не буде. Найближчими днями збірну знов має очолити Навалка. Саме він - фаворит у президента ПФС Кулеші, який пропонує тренеру контракт до кінця ЧС-2022. Сам Навалка торгується - до 2024 року. Запасний варіант у Польщі - не Шева, а Марсель Коллер».

Вранці 15 січня Шевченка було звільнено з посади головного тренера італійського «Дженоа». Президент Польської футбольної асоціації Цезарі Кулеша запропонував Андрієві посаду головного тренера збірної Польщі.

У березні відбудеться плей-оф, в якому польська збірна побореться за вихід на чемпіонат світу 2022. У півфіналі плей-оф Польща зіграє на виїзді проти Росії, а переможець пари потім зустрінеться зі Швецією або Чехією.

Микола Степанюк Джерело: X (Twitter)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 18:55 12

Артем влітку може змінити клуб

Коментарі