ПСЖ – Брест. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції

У парижан серйозні кадрові втрати

У суботу, 15 січня, на стадіоні «Парк-де-Пренс» у Парижі відбудеться матч 21-го туру чемпіонату Франції, в якому місцевий «ПСЖ» прийме «Брест». Початок поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

«ПСЖ»

Парижани впевнено йдуть до чемпіонства. Підопічні Маурісіо Почеттіно мають у своєму активі 47 очок та на 11 пунктів випереджають «Ніццу» та «Марсель». Навряд чи хтось зможе скласти «ПСЖ» конкуренцію у боротьбі за титул. Команда зі столиці Франції за всіма критеріями має стати чемпіоном.

Щоправда, останні дві гри чемпіонату «ПСЖ» не виграв. Парижани зіграли внічию з «Лор'яном» та «Ліоном», але це особливо не вплинуло на турнірний розклад. Також червоно-сині вже вийшли до 1/8 фіналу Кубка Франції, де зіграють проти «Ніцци», та в таку саму стадію турніру Ліги чемпіонів. Суперником команди Почеттіно у плей-оф найпрестижнішого клубного турніру Європи буде мадридський «Реал».

Ідрісса Гейє, Ашраф Хакімі, Неймар, Анхель Ді Марія, Ліонель Мессі, Юліан Дракслер, Джанлуїджі Доннарумма та Леван Курзава з різних причин не візьмуть участь у цій грі. Втрати серйозні, але навіть без них «ПСЖ» має здобути перемогу.

«Брест»

Команда з Бреста поки що є міцним середняком чемпіонату Франції. Підопічні Мішеля Тер-Закаряна мають у своєму активі 25 очок і посідають 13-те місце у турнірній таблиці. Здається, що головним завданням «піратів» є збереження прописки в еліті і поки що команда з цим впевнено справляється, випереджаючи зону вильоту на дев'ять пунктів.

В останньому матчі «Брест» вдома поступився «Ніцці». До цього була перемога над «Бордо» у Кубку Франції, де команда пробилася вже у 1/8 фіналу та зіграє проти «Нанта». Загалом поки що сезон для «Бреста» складається вдало.

«Брест» має три втрати перед цією грою. Не вийдуть на поле Себастьян Сібуа, Ромен Дель Кастільо та Харіс Белькебла.

Історія зустрічей

Суперники провели між собою 36 матчів. 20 перемог на рахунку «ПСЖ», 12 нічиїх та 4 тріумфи «Бреста».

У матчі першого кола «ПСЖ» на виїзді переграв «Брест» з рахунком 4:2.

Орієнтовні склади

«ПСЖ»: Навас, Мендеш, Кімпембе, Маркіньос, Керер, Еррера, Паредес, Верратті, Вейналдум, Мбаппе, Ікарді.

«Брест»: Бізот, П'єр-Габріель, Шардонне, Герелль, Дюверн, Фавр, Агуме, Ласне, Онора, Муньє, Ле Дордон.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що цей двобій завершиться перемогою господарів поля. Нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.23 по лінії Parimatch.

15 січня, субота

ПСЖ - «Брест»
Париж. Стадіон «Парк-де-Пренс». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі Megogo
Прогноз Sport.ua - 2:0
Сергій Снопов Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 10:06 5

Бельгійський воротар Тібо Куртуа повернувся після травми