Майріс БРІЄДІС: «Щоб перемогти Усика Джошуа повинен тренуватися зі мною»

Чемпіон світу у крузервейті готовий допомогти британцю підготуватися до реваншу

Чемпіон світу за версією IBF у важкій вазі Майріс Брієдіс запропонував Ентоні Джошуа свої послуги для підготовки до реваншу з чемпіоном WBA, WBO та IBF у суперважкому дивізіоні Олександром Усиком.

«Мене не здивувала перемога Усика над Джошуа. Коли я побачив, який вигляд має Усик, то після першого раунду зрозумів, що якщо він почав битися з такою швидкістю… Я знав, що Усик завжди нарощує швидкість. Отже, коли я подивився перший раунд, то зрозумів, що його дії в рингу - це шаленство.

Прошу вибачення перед командою Джошуа, але йому потрібні невеликі зміни. Якщо він справді хоче перемогти Усика, йому треба приїхати до моєї зали і тренуватися, готуватися разом зі мною. Я покажу йому, як перемагати Усика. Ми з Олександром не друзі, але добрі джентльмени. Нам потрібно розуміти, що важливіше для мене - дружити з Усиком або дати щось нове Джошуа», - сказав Брієдіс.

Нагадаємо, у січні 2018 року Усик переміг Брієдіса у півфіналі WBSS. Цей поєдинок був одним із найскладніших у кар'єрі українця.

Нагадаємо, що у вересні 2021 року Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів, відібравши у британця чемпіонські титули.

Читайте також: Промоутер: «Потрібно зафіксувати дату реваншу Усика та Джошуа до кінця січня».

Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 22 травня 2024, 13:59 2

Кріс Алгієрі пояснив, чому британцеві потрібно виходити на реванш

Коментарі