Промоутер: «Треба зафіксувати дату реваншу Усика та Джошуа до кінця січня»

Едді Хірн сподівається, що незабаром домовиться про другий бій

Голова промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн поділився своєю думкою щодо команди чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у надважкій вазі українця Олександра Усика, а також розповів, коли буде оголошено дату матчу-реваншу між Усиком та його підопічним.

«Команда Усика - хороші щирі люди, які знають, що несуть відповідальність за реванш з Ентоні. Вони раді зробити це і вважають себе фаворитами у матчі-реванші. Ймовірно, вони впевнені, що можуть справитися краще цього разу, але ми також. План полягає у тому, щоб зафіксувати дату реваншу до кінця місяця.

Я чекаю, що Джошуа почне тренувальний збір наприкінці січня або на початку лютого. Це вже узгоджено. Я не говоритиму про контракт, тому що він досить стандартний для такого бою. Усик дуже задоволений пунктом про матч-реванш. Його команда хотіла підписати пункт про реванш на таких умовах і очевидно, що вони зароблять багато грошей», - сказав Хірн.

Нагадаємо, що у вересні 2021 року Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів, відібравши у британця чемпіонські титули.

Раніше повідомлялося, що бій Джошуа - Усик - подія року у 2021-му році.

Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 09 травня 2024, 00:01 94

Мадридський клуб став фіналістом Ліги чемпіонів

Коментарі