Ганна ЕБЕРГ: «Можливо, виступлю не у всіх гонках у Рупольдінгу»

Шведська біатлоністка – про майбутній етап Кубка світу

Біатлоністка збірної Швеції Ганна Еберг прокоментувала друге місце у гонці переслідування на п'ятому етапі Кубка світу в німецькому Обергофі.

«Дуже задоволена своїм виступом! Найбільше мене порадувала стрільба. У мене були складнощі з цим компонентом, але під час різдвяних канікул я багато працювала над собою. На жаль, у спринті мені не вдалося відпрацювати так, як хотілося, а у вчорашній естафеті все зовсім розладналося. Але сьогодні мені вдалося зібратися і «чисто» пройти перший вогневий рубіж. Сьогодні закрила 90 відсотків мішеней. Цей результат для мене має велике значення.

Хотілося б мені пройти останній вогневий без промаху, але порівняно з іншими мені і так дуже пощастило. Я завжди мотивована після невдалих виступів і сьогодні відчувала, що сильно втомилася від промахів. Знову «провалити» гонку через погану стрільбу був не варіант.

Головна мета - виступ на Олімпіаді. Я вирушу на етап у Рупольдінг і виступлю там, але, можливо, не у всіх гонках. Змагання в Антхольці я пропущу, тому що вирушу на висотний збір», - сказала Ганна.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів