Урош ВЕЛЕПЕЦЬ: «Для прогресу і бігти, і стріляти треба краще»

Наставник українських біатлоністок – про виступ підопічних на етапі в Обергофі

Головний тренер жіночої збірної України Урош Велепець прокоментував виступ підопічних у гонці переслідування на п'ятому етапі Кубка світу в німецькому Обергофі.

«Жодна з дівчат не впоралася так, як треба. Даша стріляла - швидко та точно, але ходом взагалі не була готова, програла майже три хвилини. У Валі сьогодні не пішли ні хід, ні стрільба. А у Юлі пішов хід, але стрільба… Знову цей перший рубіж - схоже на те, що сталося з Дмитром Підручним: нерви це чи щось інше, розбиратимемося. Але не мажеш перший рубіж - потім далі вже можна спокійно працювати.

Тому й маємо такий результат - із 22 по 38 місце. А для прогресу і бігти, і стріляти треба краще. Звичайно, задоволеними цими результатами ми не можемо, але все одно - три дівчини в очках. Звісно, ​​відчувається втома на фоні трьох стартів. Але це не тільки у нас - усі бігли таку програму, і це не може бути виправданням. Сподіваємось у Рупольдінгу покращити показники.

Щодо складу на Олімпіаду ще дивитимемося - зараз є дві дівчини, які показують гарний результат. У Рупольдінгу бігтимуть Іра, Настя, Олена - подивимося на їхню готовність і прийматимемо рішення. Але потрібні спортсменки, які швидко біжать - поки що це тільки Юля Джима», - сказав Велепець.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:31 79

Команда Мічела достроково виборола путівку до Ліги чемпіонів

Коментарі