Чи буде звільнено Шевченка? Президент Дженоа відповів на запитання

За словами Дзангрілло, коли щось не так із відділенням, головлікаря не прибирають

Президент «Дженоа» Альберто Дзангрілло відреагував на поразку команди від «Спеції» (0:1) у 21-му турі Серії А та відповів на запитання, чи буде звільнений головний тренер Андрій Шевченко:

«Мені дуже сумно, шкода наших уболівальників. Тому що це поганий вечір у дуже скрутний момент. Ймовірно, це один із найскладніших моментів за останні роки для «Дженоа». Повторюю, я дуже засмучений, але ми тут, щоби виправити ситуацію.

Чи можливий виліт до Серії B? Ми на все зважаємо, і це частина футболу. Сьогодні ввечері ми повинні були зіграти краще, але нічого не змінюється: коли два місяці тому я сказав, що ми повинні діяти крок за кроком, я припускав, що може статися й таке. Я один із фанатів клубу і чудово розумію, що зараз відбувається в серцях та умах вболівальників.

Робота тренера? Коли щось не так із відділенням, головлікаря не прибирають. Ми всі обговорюємо, і я перший. У складний момент всі повинні проаналізувати ситуацію - і тренери, і гравці. Всі. Ми повинні бути активними на трансферному ринку, щоб виправити ситуацію, яка насправді стає складною».

Справи сумні. Дженоа має 0 перемог та 6 поразок у 9 матчах за Шевченка

Микола Степанюк Джерело: Tuttomercatoweb
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 06:31 7

Бій за титул абсолютного чемпіона світу відбудеться в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія)

Коментарі