Промуотер: «Не думаю, що реванш Усик – Джошуа відбудеться у Києві»

Едді Хірн вважає, що Україна – не найкраще місце для проведення бою

Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн розповів про те, де може пройти бій-реванш із Олександром Усіком:

«Джошуа порівняно старанно тренується після поєдинку з Усиком. Насправді, якщо ви почнете свій тренувальний збір у лютому, навіть поєдинок у квітні буде досить напруженим, але це найкраща дата для бою. Я гадаю, що це реалістично.

У нас було дві чи три пропозиції з різних країн про те, щоб провести бій Джошуа проти Усика. Але після успішного, якщо не брати до уваги результату, бою на стадіоні «Тоттенхем Хотспур», я хотів би знову організувати поєдинок у Великій Британії.

Можливо, знову на «Хотспур» або на «Вемблі», тому що я відчуваю, що Джошуа зобов'язаний перемогти у цьому бою. Якщо у нас буде можливість влаштувати цей бій у Великій Британії, нам потрібно зробити це. Якщо Ентоні переможе у рідних стінах, то це буде особлива подія.

Ми можемо влаштувати бій там, де захочемо, але водночас поєдинок має принести достатньо грошей, щоб ми знали, що зробили свою роботу. Київ - це не те місце, яке принесе гроші, але інші міста поза межами Великобританії ми розглянемо. Я не думаю, що реванш відбудеться у Києві».

Олег Дідух Джерело: ESPN
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 23:31 1

34-річний хавбек «Динамо» забив 190-й м'яч в українській кар'єрі

Коментарі