Що відбувається із складом. Чи залишиться Шкурін у Динамо?

Білоруський журналіст Микола Ходасевич висловився про перспективи форварда

Білоруський журналіст Микола Ходасевич висловив свою думку про перспективи нападника Іллі Шкуріна у київському «Динамо»:

«Чи залишиться Ілля Шкурін у «Динамо» Київ? Звичайно, найкраще знає ситуацію з майбутнім нападника агент Валерій Ісаєв. Може, скоро й розповість. Але поки що кияни не вийшли з відпустки - жодних новин. Припускаю, що їх не буде до перших зборів. Мірча Луческу любить збирати всіх на зборах - молодих, тих, хто повернувся із оренди - і на місці розбиратися, з ким йти далі у сезон.

Спостерігаю уважно за Києвом останні півроку - зрозуміти логічно, що там реально відбувається зі складом, дуже складно. Наприклад, у команді справжній перебір нападників, які задіяні на свята - ставка все одно часто на півзахисника Дениса Гармаша. Шкурін у цій ротації не є унікальним виходами у старті в Лізі чемпіонів та виключеннями із заявки на наступний матч Української Прем'єр-ліги. Вінегрет, хай простить мене Луческу.

При цьому начебто намітився тренд на розвантаження обойми ДК, але наскільки буде реалізований - скоро дізнаємося. Розвантаження необхідне. Перед «Динамо» залишилися два внутрішні завдання: Кубок та чемпіонат. Впевнений, що в такому календарі й 15 сильних гравців достатньо, щоб вирішувати все. Увійде Шкурін до цього пулу чи ні - відкрите питання».

Микола Степанюк Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 травня 2024, 00:04 4

Український воротар Андрій Лунін залишився у запасі

Коментарі