Баварія – Боруссія Менхенгладбах. Прогноз на матч Андрія Воробея

Екс-форвард збірної України зробив прогноз на матч 18-го туру Бундесліги

Екс-форвард збірної України та донецького «Шахтаря» Андрій Воробей зробив прогноз на матч 18-го туру німецької Бундесліги «Баварія» - «Борусія» Менхенгладбах.

«У чемпіонаті Німеччини «Баварія» із 43 очками впевнено лідирує. «Боруссія» з 19 балами знаходиться на 14-й позиції. 13 серпня у першому колі цього сезону Бундесліги у Менхенгладбаху суперники зіграли внічию 1:1.

А в попередньому матчі цих команд, 27 жовтня, була зафіксована сенсаційна перемога «Боруссії» з рахунком 5:0. То була гра Кубка Німеччини. Але, на мою думку, про той матч зараз у «Баварії» не думають. Мені здається, мюнхенці не думають про те, щоб взяти суперреванш та більше забити «Борусії». Була пауза, команди знаходяться на різних полюсах у турнірній таблиці Бундесліги. «Борусія» цього сезону виступає нестабільно, вдома програє.

«Баварія» у двох попередніх матчах забила 9 м'ячів, перемігши «Штутгарт» (5:0) та «Вольфсбург» (4:0). Але це було до паузи. Подивимося, як команда зараз гратиме. Я думаю, що «Баварія» - більш стабільна команда, більш стабільний клуб із великим підбором футболістів та довгою лавкою запасних. Нагельсманн має варіанти варіювати склад. Тому у поєдинку з «Боруссією» перевага буде у «Баварії», - сказав Воробей.

Матч «Баварія» - «Борусія» Менхенгладбах відбудеться 7 січня. Початок зустрічі - о 21:30.

Андрій Воробей Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:35 0

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі