Сассуоло - Дженоа. Прогноз на матч Андрія Воробея

Експерт дав прогноз на матч чемпіонату Італії

Екс-форвард збірної України та донецького «Шахтаря» Андрій Воробей зробив прогноз на матч 20-го туру італійської Серії А «Сассуоло» - «Дженоа».

«У турнірній таблиці Серії А «Сассуоло» із 24 очками йде на 13 місці. «Дженоа» з 11 балами розташувався на 18 позиції.
Тут треба розуміти, що потрібно команді Андрія Шевченка «Дженоа». Звичайно, в іграх із такими суперниками генуезцям необхідно набирати очки. І, звичайно, ми розуміємо, що у таких матчах потрібно виступати першим номером та якось атакувати. А це у команди Андрія Шевченка не зовсім виходить.

Це показали матчі, в яких «Дженоа» намагалася грати. Я маю на увазі поєдинки з тією ж «Сампдорією» та «Міланом», в яких «грифони» програли з великим рахунком. Якщо Андрій Шевченко до поєдинку визначить тактику, що потрібно атакувати, диктувати умови гри, то, мабуть, «Дженоа» не вдасться перемогти чи зіграти внічию.

А якщо генуезька команда закриється та «поставить автобус», як це було в матчі з «Аталантою», то, я думаю, одне очко «Дженоа» зможе заробити у цій зустрічі. Важко перебудувати команду за такий короткий період. Також у розташуванні «Дженоа» стався спалах коронавірусу. Тому генуезцям треба продовжувати грати суто від оборони, щоб хоч якісь очки заробляти. Кожен бал для «Дженоа» зараз має вагу золота», - сказав Воробей.

Матч «Сассуоло» - «Дженоа» відбудеться 6 січня. Початок зустрічі - о 17:30.

Андрій Воробей Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 17:27 8

Нападник повернеться в «Брюгге»

Коментарі