Гравці без клубу та молодь. Канада збирає склад на Олімпіаду без НХЛ

Набрати сильний склад буде непросто

За інформацією ЗМІ Північної Америки, менеджмент олімпійської збірної Канади зараз намагається набрати склад хокеїстів на Ігри у Пекіні.

Планувалося, що Канада привезе зірковий склад НХЛівців, але гравців Ліги на Олімпіаді не буде, тож терміново шукають інших виконавців. У тому числі хокеїстів без клубу.

Повідомляється, що одним з претендентів буде форвард Ерік Стаал, який є вільним агентом. 37-річний центр вигравав Олімпіаду в 2010 році, але зараз без команди і близький до завершення кар'єри.

У списку має бути багато ветеранів, які перебувають без команди або виступають у Європі: Майкл Дель Зотто, Кел О'Райллі, Джейк Віртанен, Деван Дубнік та інші.

Окрім ветеранів, планується велика кількість топ-проспектів. Вирішено, що на Ігри поїде Оуен Пауер, 1-й номер драфта-2021. Захисник Баффало не заявлений на сезон НХЛ та зможе зіграти на Олімпіаді.

Ймовірно, до заявки Канади потраплять форварди Коул Перфетті (10-й номер драфту-2020), Мейсон Мактавіш (3-й номер драфту-2021) та Кейт Джонсон (5-й номер драфту-2021).

Іван Зінченко Джерело: The Athletic
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 03 червня 2024, 12:33 0

Але Зубко не розраховує, що це станеться швидко