Артур БЕТЕРБІЄВ: «Енді Руїс переміг Джошуа краще, ніж Олександр Усик»

Російський боксер зробив цікаву заяву

Російський боксер Артур Бетербієв заявив, що Енді Руїс переміг Ентоні Джошуа краще, ніж Олександр Усик:

«Якщо хтось переходить із першої важкої вагової категорії до суперважкої і б'є там чемпіона, то я вважаю, що це недоліки Джошуа та його команди. По-друге, Джошуа ж у своїй кар'єрі провів не найкращий бій із Усиком. По-третє, Джошуа раніше програвав мексиканцю Енді Руїсу. Тоді йому поміняли трьох чи чотирьох суперників, і він вийшов на бій із ним, не чекаючи нічого від нього. Але він [Руїс] виграв його нокаутом - тобто краще, ніж Усик виграв у Джошуа.

Я не применшую заслуги Усика і не принижую Джошуа. Ми ж не знаємо, яка у них підготовка була, як себе відчував Ентоні Джошуа. Там є багато факторів, про які ми не знаємо. А так, по суті, я реально вважав Джошуа фаворитом, бо він Кличка побив, думав, що він у хорошій формі. Значить, у Джошуа з шульгами проблема, якщо він Усику програв».

Руїс переміг Джошуа технічним нокаутом у 7-му раунді, а Усик - одностайним рішенням суддів. У матчі-реванші Руїс поступився Джошуа одностайним рішенням суддів. У разі повторної перемоги над Джошуа Усик може зустрітися з чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі.

Микола Степанюк Джерело: Спорт-Експрес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 14 травня 2024, 14:45 8

Назарій Дьордь – син співробітника «Миная»

Коментарі