Крістіан ВІЛЬЯГРА: «Найкращі роки кар'єри провів у Металісті»

Колишній захисник харківської команди приїде до України на Metalist All-Star Game

28 травня на головній спортивній арені Харкова пройде унікальний матч - Metalist All-Star Game, у якому змагатимуться нинішня команда та «Металіст» зразка 2005-2013 років.

Проект Metalist All-Star Game продовжує знайомити вболівальників із учасниками майбутньої події. Після Клейтона Шав'єра на черзі правий захисник команди Крістіан Вільягра, який у грудні у віці 35 років оголосив про завершення ігрової кар'єри.

- Крістіане, наскільки складно далося вам це рішення?
- Щиро кажучи, більше не бачив себе у професійному футболі. Звичайно, рішення було непростим, але воно назрівало, тож спокійно його прийняв.

- Вирішили, чим займатиметеся далі?
- Мої плани на майбутнє пов'язані не лише із футболом. Хочу залишитися у цій сфері, але паралельно маю плани щодо бізнесу, не пов'язані зі спортом.

- Отримали запрошення на All-Star Game, чи можна чекати вас у Харкові?
- Так, радий був отримати листа, планую приїхати. Ідея провести такий символічний матч просто чудова, особливо для фанатів «Металіста». Хочу подякувати Олександру Ярославському та Євгену Красникову за запрошення!

- Стежите за «Металістом»?
- Так, я підписаний на клубні інтернет-сторінки, тому в курсі всіх новин. Радий, що такий сильний український клуб повертається до Прем'єр-ліги, і не сумніваюся, що незабаром знову побачу «Металіст» у єврокубках.

- Які яскраві моменти ви пережили з харківським клубом?
- Їх було дуже багато. Найкращі роки своєї кар'єри провів саме у «Металісті». Це був чудовий час. «Металіст» складав конкуренцію «Шахтарю» та «Динамо» та здобув багато яскравих перемог на міжнародній арені.

- Згадайте три найпам'ятніші матчі за «Металіст».
- Проти «Олімпіакосу» у Греції, коли мені вдалося забити, і ми перемогли 2:1. З таким же рахунком «Металіст» одного разу обіграв «Шахтар» на «Донбас Арені», і я тоді теж забив. Взагалі хочу зазначити, що ігри проти «Шахтаря» та «Динамо» завжди були спекотними та цікавими.

- Той «Металіст» був сильнішим за ваш рідний «Росаріо Сентраль»?
- Правда, що обидві команди були дуже сильними. «Металіст» був справді неймовірно сильною командою.

- З ким із колишніх одноклубників зараз на зв'язку?
- З Едмаром, Тайсоном, Крістальдо та Чако Торресом.

- Будемо раді бачити вас 28 травня у Харкові!
- Спасибі! Я дуже сумую за Харковом, уболівальниками. Ніколи не забуду ці щасливі роки.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Металіст
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 07:25 15

Евандер взяв участь у бліцопитуванні

Коментарі