Джерело: Динамо не дивиться на дорогих футболістів

Київський клуб не може собі дозволити великі трансфери

Київське «Динамо» не збирається підписувати ані колумбійського вінгера Себастьяна Вілью з «Бока Хуніорс», ані ізраїльтянина Ебрахіма з «Хапоеля» Тель-Авів.

«Короткий коментар щодо інформації про ймовірний інтерес киян до колумбійця Вільї з «Бока Хуніорс» та ізраїльтянина Ебрахіма («Хапоель» Тель-Авів).

Лонг-wishlist скаутів будь-якого солідного клубу за будь-якої пори року і доби складається з більш ніж десятка людей, звіт про яких лежить на робочому столі фахівців під правою рукою. Прізвища змінюються, виходячи з поточних запитів щодо проблемних позицій. І так, немає диму без вогню, ізраїльтянин на олівці вже рік, відколи минулої зими торгували Абада. Тоді місцевий ринок був вивчений досить глибоко. До реальних переговорів справа не доходила (там більше агентські ігри у ЗМІ), але вінгер цікавий, правда.

Щодо колумбійця... Прихильникам «Динамо», які уважно стежать за трансферною політикою клубу, не треба пояснювати, що Київ з певного часу не зазирає на футболістів із цінником «семи нулів». І гроші від ліверпульського трансферу тут взагалі не при справах.

Ну і головне: хіба головна проблемна позиція ДК зараз - вінгери?», - пише канал «Динамо Київ Inside».

Раніше повідомлялося, що Вілья перейде до московського «Динамо».

Михайло Шаповалов Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 21 травня 2024, 09:37 1

Український боксер став абсолютним чемпіоном світоу у хевівейті

Коментарі