Рішення ухвалює президент. Мудрик пояснив, чому не перейде до клубу АПЛ

Михайло вважає, що наразі йому потрібно залишитись у донецькому клубі

Вінгер «Шахтаря» Михайло Мудрик розповів, чому не перейде до клубу АПЛ «Брентфорд», який готовий викласти 15 мільйонів євро за талановитого українця.

- З'явилася інформація, що за тебе пропонують 15 мільйонів євро. У чому причина успіху?
- Я людина пряма і справедлива - мене так виховали батьки. Скажу чесно, що якби ця пропозиція надійшла рік чи півтора тому, коли у «Шахтарі» працювали португальські фахівці - я не задумався б і секунди та попросив клуб відпустити мене. Потрапити у 20 років до АПЛ - це, звичайно, дуже круто.

Але з приходом у клуб Даріо Срни та Роберто Де Дзербі все кардинально змінилося. Я не кажу, що мене хтось гладить по голові, але я відчуваю підтримку, розумію вимоги тренера і не припиняю працювати над собою, щоб максимально вдосконалити якість своєї гри.

Хочу подякувати «Брентфорду» за таку пропозицію. Потрапити до АПЛ у віці 20 років - це просто фантастика, але рішення про мій перехід приймає лише одна людина - президент клубу.

Нині ж у мене довгостроковий контракт і всі мої думки пов'язані із «Шахтарем». З усіх сил намагатимусь допомогти команді виграти у всіх турнірах, у яких ми беремо участь, - сказав Мудрик.

Цього сезону 20-річний футболіст забив два голи і віддав дев'ять результативних передач у 19 матчах.

Володимир Клепач Джерело: Sportarena
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 17 травня 2024, 07:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі