Легенда НБА розкритикував Леброна за небажання пропагувати вакцинацію

Карім Абдул-Джаббар жорстко висловився про лідера «Лейкерс»

Один з найкращих баскетболістів в історії НБА Карім Абдул-Джаббар розкритикував форварда «Лос-Анджелес Лейкерс» Леброна Джеймса, який не висловлюється публічно та не закликає людей щепитися від коронавірусу.

Зазначимо, що Джеймс нещодавно виклав пост, у якому порівняв COVID-19 із застудою.

«Леброн Джеймс не лише один із найбільших баскетболістів, але він взявся за те, щоб виступати як лідер афроамериканської спільноти у боротьбі з нерівністю. Але цей його пост зі спайдерменами, в якому він просить пояснити йому різницю між коронавірусом, застудою та грипом, був ударом по його гідній спадщині. З поста ми робимо висновок, що Леброн не розуміє різниці між трьома озвученими хворобами, незважаючи на всю інформацію, яка є в пресі. Що ж, коли він запитав, я поясню йому різницю, а також те, як розуміння цієї різниці може рятувати життя, особливо в чорній спільноті.

Леброн - важливий голос щодо критики поліцейської жорстокості на адресу афроамериканців. Але він повинен робити те саме, пропагуючи вакцину, чим може врятувати тисячі життів чорних людей прямо зараз», - написав Абдул-Джаббар на своєму сайті.

Раніше повідомлялося, що сезон НБА не буде призупинено через спалах коронавірусу.

Максим Гаптар Джерело
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 29 травня 2024, 09:26 3

Френк Воррен вірить, що обидва боксери погодяться на другий бій

Коментарі