Лестер – Ліверпуль. Прогноз на матч Младена Бартуловича

Прогноз експерта на матч чемпіонату Англії

Капітан «Інгульця» Младен Бартулович зробив прогноз на матч 20-го туру АПЛ «Лестер» - «Ліверпуль».

26 грудня «Лестер» у рамках АПЛ грав із «Ман Сіті». «Городяни» виграли перший тайм з рахунком 4:0. Потім у другій половині поєдинку «лисиці» протягом десяти хвилин тричі забили у ворота «Сіті». Але команда Гвардіоли на це відповіла двома влучними ударами, зрештою перемігши з рахунком 6:3. Для «Ліверпуля» це буде перший матч у рамках Боксінг дей.

До цього в матчі АПЛ команда Клоппа зіграла внічию 2:2 із «Тоттенхемом». Потім «Ліверпуль» грав із «Лестером» у чвертьфінальному поєдинку Кубка Ліги та переміг у серії одинадцятиметрових (3:3, 5:4 за пенальті). Зазначимо, що у тій зустрічі «лисиці» виграли перший тайм з рахунком 3:1.

У турнірній таблиці АПЛ «Ліверпуль» із 41 очком йде на другому місці. «Лестер» із 22 балами розташувався на десятій позиції.

У своїй історії 116 разів грали між собою ці команди. 40 разів переміг «Лестер», у 50 зустрічах святкував успіх «Ліверпуль», ще 26 зустрічей завершилися внічию.

«Лестер» після розгрому від «Ман Сіті» чекає на черговий важкий матч. Ставлю, що і в цьому матчі «Лестер» розгромно програє», - сказав Бартулович.

Матч «Лестер» - «Ліверпуль» відбудеться 28 грудня. Початок зустрічі - о 22:00.

Младен Бартулович Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 17:30 0

Пояснення запоріжців виявилося недостатньо

Коментарі