Де Дзербі увійшов до топ-50 тренерів 2021 року за версією Four Four Two

Українців чи інших представників з УПЛ у рейтингу немає

Відоме британське видання Four Four Two, підбиваючи підсумки року, визначило список із 50 кращих тренерів світового футболу.

У ньому знайшлося місце для одного представника української Прем'єр-ліги - головний тренер донецького «Шахтаря» Роберто Де Дзербі, який першу частину року провів в італійському «Сассуоло», поміщений на 45-ту позицію.

«Команда Роберто Де Дзербі «Сассуоло» минулого сезону була чудовою. Вони багато атакували, пресингували, щоб створювати моменти і були стійкими в обороні. Але, мабуть, найперспективніше в цьому молодому тренері - зараз він працює у «Шахтарі» - це те, що він, здається, вичавлює максимум із усіх, з ким працює. Його геній допоміг вийти на новий рівень таким гравцям, як Жеремі Бога та Мануель Локателлі. Вони перетворилися на футболістів, яких ми завжди хочемо бачити, коли йдеться про захоплюючий футбол. Наразі всі погляди будуть прикуті до того, що він робить в Україні», - пише видання про заслуги Де Дзербі.

Українських наставників чи інших представників УПЛ у рейтингу немає.

Зазначимо, що до топ-5 тренерів 2021 року за версією Four Four Two увійшли: Ханс-Дітер Флік (5), Антоніо Конте (4), Юрген Клопп (3), Томас Тухель (2) та Хосеп Гвардіола (1).

З повною версією рейтингу можна ознайомитись тут.

Олексій Сливченко Джерело: FourFourTwo
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 07:01 3

Андрій Лунін навряд чи перейде в «ПСЖ»

Коментарі