Євген КОВАЛЕНКО: «Гравці Шахтаря вбирають в себе кожне слово Де Дзербі»

Колишній тренер «Буковини» розповів про стажування у донецькому клубі

Український тренер Євген Коваленко, який минулої осені очолював друголігову «Буковину», поділився своїми враженнями про стажування у «Шахтарі» під керівництвом італійця Роберто Де Дзербі.

«У 2019 році я побував на стажуванні в одній із найсильніших команд ОАЕ - «Аль-Джазіра», де тоді головним тренером був нідерландець Дам'єн Хертог. Тепер пощастило бути присутнім на тренуваннях тижневого циклу «гірників». Якщо взяти до уваги, що «Шахтар» дуже рідко практикує такі стажування, то вважайте, що мені пощастило.

Враження від побаченого - приголомшливі, починаючи від того, як футболісти готувалися до занять, як буквально вбирали в себе кожне слово керманича Роберто Де Дзербі та закінчуючи оперативним розбором проведеного тренування з гравцями одного амплуа. Вразила найсуворіша дисципліна, що служило вагомою підмогою в інтенсивності занять. А те, що футболісти «Шахтаря» хороші у навчанні, підтвердив той факт, що кілька комбінацій, які «гірники» вивчали на тренуваннях, я невдовзі побачив у їхньому виконанні у чергових календарних матчах. На мою думку, це найкраще свідчення якісної роботи Де Дзербі».

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 22:52 0

Портал Fourfourtwo випустив цікавий рейтинг

Коментарі