Natus Vincere представили новий молодіжний склад NAVI Junior

У складі троє українців та два росіянини

8 грудня кіберспортивний клуб NAVI повідомив про старт нового циклу для складу NAVI Junior за CS:GO. Євген «Aunkere» Кар'ят, Ілля «m0NESY» Осипов та Родіон «fear» Смик були виставлені на трансфер, а зі старих гравців у ростері залишився лише Данило «headtr1ck» Валітов. Докладніше про ситуацію розповість CEO NAVI Євген Золотарьов у відео, яке вийде на YouTube-каналі NAVI CS:GO до кінця грудня.

Протягом півтора тижнів головний тренер академії NAVI з CS:GO Аміран «ami» Рехвіашвілі тестував гравців NAVI Youth, щоб серед кращих сформувати новий склад NAVI Junior. І сьогодні ми готові представити фінальну п'ятірку гравців.

«Я вірю в те, що кожне нове покоління гравців сильніше за попереднє, тому ми завжди даємо шанс молодим хлопцям показати себе. У NAVI Junior розпочався новий цикл, під який було сформовано новий склад.

Кожен гравець, який пройшов відбір, виклався на максимум: хлопці вперто йшли до своєї мети, докладаючи численних зусиль. Вони талановиті, голодні до перемог і хочуть показати себе, але попереду у них довгий шлях навчання та знайомства з новим для них світом - світом професійного кіберспорту. Ми постараємося допомогти їм стати професіоналами у всіх аспектах», - сказав Аміран Рехвіашвілі.

Новий склад NAVI Junior:

Данило headtrick Валітов
Андрій nipl Кухарський
Марк UNBR0KEN Варакута
Владислав latt1kk Видрін
Дмитро fen2k Гладських Аміран ami Рехвіашвілі (тренер NAVI Junior)
Михайло M1ke Паламар (менеджер)
Максим Гаптар Джерело: Natus Vincere
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 червня 2024, 20:56 442

Команда Реброва не впоралась із власним завданням, після чого конкуренти вирішили все за неї