Мілан – Наполі. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз спеціаліста на матч 18-го туру італійської Серії А

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 18 туру італійської Серії А «Мілан» - «Наполі».

«Останнім часом «Мілан» штормить. Міланці посіли останнє місце у групі В Ліги чемпіонів. Також вони 3:4 програли «Фіорентині» та 1:3 - «Сассуоло». Крім того, «россонері» зіграли 1:1 з «Удінезе». І вже «Мілан» втратив лідерство в Серії А. Так, відставання від «Інтера» не є критичним, але зараз вони мають зіграти з командою, яка показує аналогічні результати.

«Наполі» поступився 2:3 «Інтеру», 2:3 - «Аталанті», 0:1 - «Емполі». Для неаполітанців буде дуже доречною перерва, щоб знову повернутися до переможної серії та повернути всіх своїх лідерів після травм. Але спочатку у них визначальний матч з «Міланом». Неаполітанці не можуть у ньому поступитися, тому що це може реально позначиться на боротьбі за чемпіонство. «Мілан» також не виграв у гостях свій попередній матч в Удіне. І «россонері» дуже прагнуть перемоги, щоб не відстати від «Інтера», який розгромив у цьому турі «Салернітану». Амбітний Златан Ібрагімович жадає чемпіонства і докладе для цього всіх зусиль. Тим більше, у неаполітанців є великі кадрові проблеми. Здається, що міланісти намагатимуться скористатися цією ситуацією.

Гра буде дуже напруженою з чималими передумовами для взяття воріт, тому що обидві команди дуже добре працюють на атаку та дуже багато забивають. Парадоксальна річ! Команди на двох за 17 турів забили вже 70 голів! Фантастика якась! Зрозуміло, що обидві команди заб'ють, але господарі поля мають більше шансів вийти переможцями», - сказав Грозний.

Матч «Мілан» - «Наполі» відбудеться 19-го грудня. Початок зустрічі о 21.45.

В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

В'ячеслав Грозний Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 01 вересня 2024, 08:33 1

Ексчемпіон світу відзначив Джея Опетаю

Коментарі