Російський клуб близький до трансферу форварда Динамо

Підмосковні «Хімки» планують орендувати Ібрагіма Каргбо

Російський футбольний клуб «Хімки» веде переговори з київським «Динамо» щодо переходу 21-річного бельгійського центрфорварда Ібрагіма Каргбо.

Інформацію про це підтвердив агент гравця Дмитро Селюк.

«Ми справді ведемо переговори про перехід Каргбо. Це дуже атлетичний хлопець зростом метр дев'яносто три - при цьому він найшвидший у такій команді, як, наприклад, «Динамо» Київ. Це те, що потрібно «Хімкам», адже вони грають у контратакувальний футбол і їм потрібні швидкі форварди для вибігань уперед. У команді їх зараз, по суті, немає».

«За типажем Каргбо - це Лукаку і якби не квітнева травма (у матчі за донецький «Олімпік», де хлопець орендувався - йому зламали малу і велику гомілкову кістку ноги), він міг би грати у Європі. Весною по ньому було дві пропозиції від бельгійських клубів. «Хімки» для нього хороша можливість нагадати про себе та допомогти команді, чого я теж дуже хочу. У мене гарні стосунки з цим клубом», - наголосив Селюк.

Також інформацію про переговори із «Динамо» щодо Каргбо підтвердив генеральний директор «Хімок» Сергій Анохін.

«Ми дійсно цікавимося цим гравцем та спілкуємося з «Динамо» щодо нього. Йдеться про оренду», - заявив функціонер.

До «Динамо» Ібрагім Каргбо перейшов на початку 2020 року. Його контракт із «біло-синіми» розрахований до липня 2023 року.

Нещодавно бельгійський форвард відновив тренування з м'ячем після важкої травми ноги.

Олексій Сливченко Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 05 травня 2024, 16:51 2

Стефанос Циципас і Паула Бадоса більше не разом

Коментарі