МАРКЕВИЧ: «Миколенку треба терміново розпрощатися із УПЛ та їхати до АПЛ»

Фахівець радий майбутньому переходу українського захисника до ліверпульського «Евертона»

Колишній головний тренер «Металіста», «Дніпра» та збірної України Мирон Маркевич поділився думкою про майбутній перехід 22-річного українського захисника київського «Динамо» Віталія Миколенка до ліверпульського «Евертона».

«Своєю самовідданістю, бажанням удосконалюватися Віталій Миколенко заслужив на такий виклик у своїй кар'єрі. Це справді справжній виклик для 22-річного хлопця, який своєю якісною грою останнім часом на всіх рівнях довів, що він готовий перевірити свої можливості у найсильнішій світовій футбольній лізі.

Мені доводилося читати висловлювання деяких експертів, що Миколенку ще рано їхати до Англії. Я так не вважаю, навпаки, Віталію потрібно терміново розпрощатися з чемпіонатом УПЛ, де конкуренція невисока, а в АПЛ, з її запальністю у кожному поєдинку, у нього будуть шанси не лише демонструвати свої найкращі якості, але й швидко усунути недоліки.

Свого часу, очолюючи «Металіст», нам доводилося грати в єврокубку з «Евертоном», і була можливість переконатися, якою популярністю користується цей клуб у Ліверпулі, які вимогливі вболівальники. Я не маю сумніву, що, завдяки своєму бажанню зіграти «через не можу», Миколенко завоює авторитет у місцевих фанів і докладе максимум зусиль, щоб «Евертон» залишив зону вильоту. А загалом перехід динамівця до «Евертона» послужить підвищенню іміджу українського футболу на міжнародній арені», - вважає Маркевич.

Раніше повідомлялося, що Миколенко вже проходить медичний огляд в «Евертоні».

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 07:48 32

Український воротар вирішив залишити «королівський клуб»

Коментарі