Йожеф САБО: «Миколенку ще зарано їхати до чемпіонату Англії»

Фахівець – про перспективи захисника «Динамо» на Туманному Альбіоні

Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо поділився думкою про інформацію, що захисник «Динамо» Віталій Міколенко переходить до «Евертона».

«Думав, що Миколенка забере до себе у «Дженоа» Шевченко. АПЛ - це зовсім інша ліга, інший чемпіонат, його порівняти його з УПЛ, звичайно ж, ніяк не можна. Там інший футбол, швидкий. В Англії не сидять по 10 людей у ​​своєму штрафному майданчику. Не скажу, що в Англії грубий чемпіонат, але досить жорсткий. Як прийме його Віталій? В Україні таки грають по-іншому.

На мою думку, до чемпіонату Англії Віталіку їхати ще зарано. Він добре грає на атаку, підключається, робить передачі. Але це в УПЛ. А у Лізі чемпіонів ми цього не бачили. Йому не давали суперники проявити себе.

Головне, щоб він в Англії не спікся, не сів на лаву запасних, адже в «Евертоні» може помінятися головний тренер. Якщо його запрошує один фахівець, а незабаром прийде інший, то він може опинитися в немилості. Але дай боже, щоб усе вийшло. Подивимося. Для збірної це буде добре», - сказав Сабо.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 12:00 0

14–16 травня відбулися матчі 36-го туру чемпіонату Іспанії

Коментарі