Промоутер назвав, хто найкращий суперважковаговик України після Усика

Красюк наголосив на важливості бою Владислава Сіренка та Андрія Руденка

Промоутер Олександр Красюк відповів на запитання про найкращого суперважковаговика України після Олександра Усика.

- Чи можна сказати, що в поєдинку Сіренко - Руденко визначиться, хто другий суперважковаговик після Усика в Україні?

- Справедливо. Думаю так. Андрія Руденка ми знаємо дуже давно. Контракт я з ним підписав, якщо не змінює пам'ять, у 2006-2007 роках. Тобто тоді ми вже розпочали нашу роботу.

Він уже досвідчений, проходив і Крим та Рим, і з Повєткіним бився, на виїздах він проводив бої. Він і в аматорах був дуже потужним хлопцем, із В'ячеславом Глазковим ділили 1-2 місце у збірній. Тобто, у нього послужний список мама не журись. Та й досвіду і впевненості, начебто не відбавлялося.

З іншого боку, Влад розпочав набирати обертів завдяки співпраці з В1 Boxing Promotion та крокує семимильними кроками. Тобто якщо я скептично ставився до потенційних успіхів 2 роки тому, то зараз я з величезним інтересом спостерігаю, як це розвивається, як відбувається і на які вершини вже піднімається Влад.

Цей поєдинок буде не просто поєдинок двох суперважковаговиків, це буде поєдинок за два титули. Захист титулу, яким володіє Влад, - WBC Asia та вакантний WBO Asia Pacific. Тобто, все про Азію у нас. Увага, і два українці, і в Мецці боксу в Америці люди спостерігатимуть за тим, що у нас тут відбувається. Це дуже непроста подія, чесно скажу.

Нагадаємо, Владислав Сіренко (18-0, 15 КО) та Андрій Руденко (34-5, 20 КО) проведуть поєдинок 18 грудня у ТРЦ Термінал у Броварах в андеркарді бою Дениса Берінчика проти росіянина Іси Чанієва.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 21 травня 2024, 08:00 2

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі