Іван РЕДКАЧ: «Ломаченко замість подяки від земляків отримав п***юліну»

Український боксер підтримав співвітчизника

Одіозний український боксер Іван Редкач став на захист Василя Ломаченка. Нагадаємо, Лома після перемоги над Річардом Коммі вийшов не з прапором України, а взяв прапор свого міста Білгород-Дністровського, що викликало обурення в країні.

«Василь замість слів подяки від своїх земляків, включаючи держструктури, отримав п***юліну. А міг би отримати вдячність і слова привітання, а краще навіть - винагороду від своєї держави, бо все-таки в кишені має український паспорт і весь світ знає його як представника України.

Як патріотизм, могли б виділити гонорар чи хоч грамоту, а то на голому патріотизмі все-таки голодно. З великою повагою до Кличка-молодшого скажу: легко копіювати з Вікіпедії слова про значення патріотизму, коли старший брат мер Києва. Але мій пост не про вас.

А про те, що найважливіше - це перемога. І ось що має обговорюватися, а не те, з яким прапором вийшов. Це прапор його рідного міста, яке, можливо, дало йому більше, ніж уся Україна. Наприкінці дня - важлива лише перемога і все», - написав Редкач у Instagram.

ФОТО. Якого біса? Кличко жорстко розкритикував Ломаченка за прапор.

Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 02 травня 2024, 10:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі