ШОК! УЄФА облажався. При жеребкуванні Ліги чемпіонів сталися помилки

Оновлення! УЄФА вирішив провести жеребкування наново, о 16:00 за Києвом!

Вперше в історії співробітники УЄФА під час жеребкування Ліги чемпіонів допустили серйозні прорахунки. Кульки з кошиків витягував Андрєй Аршавін, російський футболіст, який завершив кар'єру.

Під час жеребкування 1/8 фіналу ЛЧ була помилково зведена між собою пара команд «Вільярреал» (Іспанія) -«Манчестер Юнайтед» (Англія). Проте ці команди вже грали разом у груповому раунді ЛЧ та, за правилами, не могли зустрітися в 1/8 фіналу знову.

Такого казусу в історії ще не було! УЄФА довелося викручуватися прямо на ходу у складній ситуації. Для «Вільярреалу» витягли іншого суперника з тієї ж чаші з набором можливих опонентів - «Манчестер Сіті». Шарик із «МЮ» був утилізований.

І так вийшло, що при жеребкуванні наступної пари у можливі варіанти для «Атлетіко» не взяли кульку з «Ман Юнайтед», а додали «Ліверпуль», з яким мадридці вже грали в одній групі. Помилка за помилкою.

Ропочалися дебати у соцмережах. Деякі фахівці абсолютно серйозно пропонують провести повторне жеребкування.

Заява УЄФА: «Через технічну проблему з програмним забезпеченням зовнішнього постачальника, який повідомляє офіційним особам УЄФА, які команди мають право грати одна з одною, була допущена серйозна помилка у жеребкуванні 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Як результат цього, результати жеребкування анульовані, і процедуру буде знову повторено о 15:00 CET».

Нове жеребкування:

ВІДЕО. УЄФА облажався. При жеребкуванні ЛЧ помилково звели у пару Вільярреал та МЮ

ВІДЕО. У варіанти для Атлетіко не взяли кульку з Ман Юнайтед, а взяли з Ліверпулем

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 22 травня 2024, 08:00 2

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі