Суперники для Маліновського та Вернидуба. Жереб 1/16 фіналу Ліги Європи

13 грудня у штаб-квартирі УЄФА в Ньоні витягнули кульки для команд ЛЄ

У понеділок, 13 грудня, в штаб-квартирі УЄФА у швейцарському Ньоні відбулося жеребкування 1/16 фіналу (стикових матчів) Ліги Європи. Кульки з кошиків витягував Андерс Палоп, іспанський воротар, який завершив кар'єру.

Українські легіонери дізналися своїх суперників. Італійська «Аталанта», за який виступає хавбек Руслан Маліновський, гратиме проти «Олімпіакоса» з Греції.

«Шериф» з Молдови під керівництвом Юрія Вернидуба змагатиметься за вихід до 1/8 фіналу з командою «Брага» з Португалії.

Пітерський «Зеніт», за який виступає український захисник Ярослав Ракицький, зіграє проти іспанського «Бетісу».

Центральним протистоянням стане двоматчева дуель грандів: «Барселона» (Іспанія) - «Наполі» (Італія).

Нагадаємо, на стадії 1/16 фіналу 8 клубів з Ліги Європи, які посіли другі місця, грають проти 8 клубів з Ліги чемпіонів, які опинилися на третіх позиціях. Команди з Ліги Європи вважаються сіяними та проведуть матч у відповідь на своєму полі. Клуби з однієї асоціації розведені по різних парах.

Перші матчі відбудуться 17 лютого (на полях несіяних команд). Поєдинки у відповідь відбудуться 24 лютого (на полях сіяних команд). Фінал Ліги Європи запланований на 18 травня 2022 року в іспанській Севільї.

Переможці 8 пар 1/16 фіналу потім приєднаються до 1/8 фіналу до 8 переможців груп Ліги Європи, серед яких: «Ліон» (Франція), «Монако» (Франція), «Спартак» (Росія), «Айнтрахт» ( Німеччина), «Галатасарай» (Туреччина), «Црвена Звезда» (Сербія), «Байєр» (Німеччина) та «Вест Хем» (Англія), команда українського форварда Андрія Ярмоленка.

Ліга Європи 2021/22

1/16 фіналу

Результати жеребкування

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 21:03 4

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Коментарі