Джефф Ніл – Сантьяго Понциніббіо. Прогноз і анонс на бій

Поєдинок турніру UFC 269

Бій відбудеться 12 грудня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) на T-Mobile Arena і стане одним з головних на PPV-турнірі UFC 269. Орієнтовний початок бою - 06:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

У головному (платному) карді івенту зійдуться два бійці напівсередньої ваги з топ-15 рейтингу: №12 Джефф Ніл (13-4) та №14 Сантьяго Понциніббіо (28-4).

Ніл не перемагав уже два роки. У грудні 2019-го він довів свій рекорд в UFC до 6-0, нокаутувавши за півтори хвилини Майка Перрі. Джефф наступного разу виступив у клітці лише через рік, щоб без питань програти в п'яти раундах Стівену Томпсону. У травні 2021 року Джефф на прізвисько «Руки зі сталі» програв одностайним рішенням суддів Нілу Магні.

Чарльз Олівейра - Дастін Пор'є. Прогноз і анонс на бій

Понциніббіо за останні шість років програв лише один бій. Сталося це у січні поточного року від руки Лі Цзінляна, який нокаутував його у першому раунді. Поразка обірвала 7-матчеву переможну серію аргентинця. У червні Понциніббіо повернувся, щоб виграти у Мігеля Баеси одноголосним рішенням суддів.

Прогноз на бій

Ніл і Понциніббіо вважають за краще битися в стійці, Джефф непоганий у грепплінгу, але в партері він напевно програватиме супернику, у якого чорний пояс із БЖЖ.

До того ж Понциніббіо, мабуть, є більш жорстким ударником. Проте Ніл має інструменти, за рахунок яких він може здобути перемогу. Він дуже технічний кікбоксер, якщо він не допускатиме переведення себе в партер, то має непогані шанси на перемогу суддівським рішенням. Хоча не можна виключати, що бій може завершитися чиїмось нокаутом.

Перемога Ніла за очками

Сергій Лебедєв Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:27 5

Відбувається супербій за абсолют