Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Ми задоволені третім місцем. Але попереду ще 12 ігор»

Головний тренер «Дніпра-1» прокоментував перемогу над «Маріуполем»

Головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевич прокоментував перемогу над «Маріуполем» (3:0) у матчі 18-го туру УПЛ:

- Вітаю свою команду із цією перемогою. Можливо, за результатом вона може бути легкою, але насправді це не так. «Маріуполь» - команда гарного рівня. Гравці цієї команди дуже технічні та можуть на маленькому просторі поля знаходити гарні рішення. У цієї команди хороший тренер. Вважаю, що «Маріуполь» за грою, яку показує, незаслужено перебуває на останньому місці в турнірній таблиці.

Для нас це був виклик - перемогти та закінчити цей рік на 3-му місці. Ми задоволені таким результатом. Але я не знаю команди, яка виграє чемпіонат після 18 турів. Це тимчасова позиція, і ми маємо це розуміти. Попереду ще 12 ігор. Нині ми йдемо на заслужений відпочинок. Ми повинні зберігати спокій, набратися енергії та навесні продовжити грати так само.

- Артем Довбик у першій половині забив 14 м'ячів, і ходять чутки, що взимку він поміняє команду.

- Це питання не до мене. Є президент клубу, який прийматиме рішення. Можу сказати, що жоден тренер не відмовиться від гравця, котрий може робити різницю. Але для нас кожен гравець дуже важливий. У тому, що ми на 3-му місці - заслуга кожного футболіста.

- Рівень українського футболу останнім часом зріс?

- Так. Я пам'ятаю, яким був український чемпіонат кілька років тому. Зараз ми зробили крок уперед. Я думаю, наступного сезону ліга зробить ще один крок. Ті команди, які вийдуть із Першої ліги, додадуть чемпіонату яскравих фарб.

Микола Степанюк Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:48 3

Ветерани «Челсі» та «Атлетика», легенда «Боруссії», зірка «Мілана» та ще один із «ПСЖ»

Коментарі