ІВАНОВ: «Пенальті та вилучення вирішили результат матчу з Дніпром-1»

Тренер «Маріуполя» Олександр Іванов прокоментував поразку в УПЛ

Тренер «Маріуполя» Олександр Іванов прокоментував поразку від «Дніпра-1» (0:3) у матчі 18-го туру УПЛ.

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич не прийшов на інтерв'ю. Його помічник Олександр Іванов зазначив, що Маркевич відчув себе погано.

- Здалося, що футболісти «Маріуполя» виявилися психологічно не готовими до цієї гри, і думками вже були у відпустці. Чи згодні з такою думкою?

- Я не поділяю такої думки. До голу ми ні в чому не поступалися супернику. Ми чудово знали, що за команда нам протистоїть. Пенальті в наші ворота (що вже стало традиційним), потім вилучення визначили результат матчу. На жаль, ми на це не могли вплинути. У другому таймі ще одне пенальті. «Дніпро-1» - дуже сильна команда. Але, повторю, до першого гола ми їй не поступалися.

- Олексій Кащук сфолив на пенальті, потім заробив вилучення. Із чим пов'язана така його гра?

- Не відкрию секрету, якщо скажу, що Кащук - один із найм'якших гравців нашої команди. Його пенальті? Про це треба не тільки у мене питати, а й у інших людей - у чому там було пенальті. Мені теж цікаво це дізнатися.

- Зараз час підбивати підсумки. На яку оцінку награв Маріуполь?

- Певна якість гри у нас є, але той результат, який ми маємо, дає відповідь на це питання. Останнє місце - природно, що оцінка буде негативною.

Микола Степанюк Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 16:13 0

Каньїсарес не очікував, що Лунін гратиме на такому рівні