Дженоа на дні. Команда Шевченка програла генуезьке дербі Сампдорії

Лише у п'ятому матчі за Андрія «грифони» зуміли забити перший гол

17-й тур чемпіонату Італії розпочався 10 грудня з генуезького дербі, яке також називають дербі Маяка або Ліхтарним дербі.

«Дженоа» під керівництвом Андрія Шевченка програв черговий матч. Цього разу «грифони» нічого не змогли протиставити «Сампдорії» (1:3). Дубль у переможців оформив Маноло Габб'ядіні, також відзначився Франческо Капуто.

Єдина втіха - командою Шевченка був забитий перший гол у Серії A, це сталося у п'ятому матчі після приходу українця на тренерський місток. За рахунку 0:3 Маттіа Дестро провів гол престижу для «Дженоа».

Після 17 матчів червоно-сині займають передостаннє 19-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі лише 10 очок. У «Дженоа» за Шевченка 4 поразки та 1 нічия, за різниці м'ячів - 1:10.

Серія A. 17-й тур

Дженоа - Сампдорія - 1:3

Голи: Дестро, 78 - Габб'ядіні, 7, 67, Капуто, 49.

Дженоа: Сирігу, Ванхейсден (Каллон, 85), Крішіто, Масьєлло (Васкес, 57), Камб'ясо, Гільйоне, Стураро, Ернані (Портанова, 73), Бадель, Пандев, Екубан (Дестро, 57).

Сампдорія: Аудеро, Ауджелло, Коллі, Йосіда, Берешинськи (Дрегушин, 68), Торсбі (Шабо, 76), Адріен Сілва, Екдаль, Кандрева (Аскільдсен, 90+4), Капуто, Габб'ядіні (Верре, 6)

Попередження: Гільйоне 84, Стураро 90 - Торсбі 34, Шабо 90.

Суддя: Довері.

Турнірна таблиця чемпіонату Італії

Getty Images/Global Images Ukraine
Getty Images/Global Images Ukraine
Getty Images/Global Images Ukraine
Getty Images/Global Images Ukraine
Getty Images/Global Images Ukraine
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 06:01 1

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі