Андрій ВОРОБЕЙ: «Незрозуміло, чому Шахтар замінив воротаря»

Фахівець поділився враженнями про поєдинок «гірників» із «Шерифом»

Екс-форвард донецького «Шахтаря» та збірної України Андрій Воробей висловився про матч «Шахтар» - «Шериф» (1:1), а також підсумував виступ «гірників» у Лізі чемпіонів.

«Нічийний матч із «Шерифом» підсумував те, що «Шахтар» цього сезону єврокубків, на жаль, зіграв невдало. Цим двобоєм все було сказано.

У самій грі проти «Шеріфа» перевага була на боці «Шахтаря». Перевага відчувалася. Я був на стадіоні, і все це бачив. Була створена купа моментів, які «Шахтар» не використав. Проходили добрі комбінації, було створено багато непоганих моментів, але не вдавалося забити.

Пропущений гол у кінцівці? Це футбол. Таке буває, що одна команда б'є, б'є, б'є по воротах і не може забити, а наприкінці, на жаль, десь пропускає. Є деякі питання щодо замін. Незрозуміло, чому змінили воротаря. Є деякі питання, але загалом «Шахтар» показав, що цього року у команди не все так добре. І, гадаю, те, що ми маємо, це, на жаль, закономірно.

Наступний матч у «гірників» із незручною «Олександрією»? Так, «Олександрія» - незручний суперник для «Шахтаря». Але, як головний тренер «гірників» сказав, «Шахтар» через матч Ліги чемпіонів із «Шерифом» готувався до поєдинку з «Олександрією». Шість гравців пропустили матч із «Шерифом». Команда конкретно готується на матч із олександрійцями. Я думаю, «Шахтар» за настроєм та фізичною підготовкою буде в хорошому стані. Не буде такого, що хтось буде втомлений після Ліги чемпіонів. Команда буде на ходу. Я думаю, хоч «Шахтар» гратиме на виїзді, «Олександрія» у цьому поєдинку не дасть якихось сюрпризів. Буде важко, але, гадаю, «Шахтар» свої три очки у цьому матчі візьме», - вважає Воробей.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 червня 2024, 03:54 0

Гра завершилася з рахунком 0:0, а Анатолія було визнано Левом поєдинку

Коментарі