Україна дізналася суперників у Кубку регіонів УЄФА 2022/23

Матчі попереднього раунду будуть зіграні з 1 травня до 31 липня 2022 року

У швейцарському Ньоні відбулося жеребкування Кубка регіонів УЄФА 2022/23. Учасників попереднього та проміжного раундів поділили на групи.

Кубок регіонів УЄФА - аматорський європейський футбольний кубковий турнір, що проводиться під егідою УЄФА раз на два роки, перший за значимістю в європейському аматорському футболі.

Участь у турнірі братимуть 36 європейських національних асоціацій. Мальта та Сан-Марино будуть представлені аматорськими збірними, а решта асоціацій виставлять команди, які пройдуть кваліфікацію на національному рівні. Представники 31 асоціації з найвищим коефіцієнтом у рейтингу Кубку регіонів почнуть боротьбу з проміжного раунду, інші 5 команд посперечаються за вакантну путівку в попередньому раунді.

Матчі попереднього раунду будуть зіграні з 1 травня до 31 липня 2022 року. Терміни проміжного раунду: 15 серпня - 9 грудня 2022 року. 8 переможців проміжного раунду вийдуть у фінальну стадію, проведення якої заплановано на останні два тижні червня 2023 року.

Кубок регіонів УЄФА 2022/23

Попередній раунд

5 команд змагатимуться на полі одного з учасників. Переможці обох груп зіграють у фіналі за одне місце в проміжному раунді.

Проміжний раунд

Переможці 8 груп проміжного раунду отримають путівки до фінального турніру. Господарі міні-турнірів будуть визначені пізніше.

Історія Кубка регіонів УЄФА. Всі переможці, призери та фінали

Двічі українські команди були бронзовими призерами Кубку регіонів УЄФА.

Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 30 квітня 2024, 07:01 4

Свьонтек вибила Соррібес-Тормо, Даніель програла Соболенко, Коко вилетіла від Кіз

Коментарі