Олексій АНДРОНОВ: «Абсолютно ганебний фініш для «донецького» клубу»

Фахівець не втомлюється нахвалювати «Шериф» із Тирасполя

Відомий російський коментатор Олексій Андронов висловився про нічию в матчі шостого туру групового раунду Ліги чемпіонів «Шахтаря» з «Шерифом» (1:1).

«Шахтар - Шериф 1:1. Абсолютно ганебний фініш для «донецького» клубу.

Два тижні тому ми з друзями були у Тирасполі. На грі із Реалом. Це абсолютно вражаюча історія. Придністров'я - у багатьох сенсах заповідник СРСР. Але не у футбольному. Академія, стадіон, сама атмосфера. Квиток на матч я шукав ДОБУ! І не знайшов би, якби не один екс-форвард ЦСКА.

З трибуни все не так, як на ТБ. Шериф може чогось не вміти, не могти на тлі Крооса та Модріча. Але вони біжать, мчать! Справжні електровіники. Вони замкнули на 5 хвилин Реал у штрафному майданчику, могли і повинні були забити...

Вночі ми зустрілися з кількома гравцями у найкращому закладі Тирасполя. Я їм побажав удачі. І - на Зеніт чи Спартак (якщо він пройде). Вони широко й безтурботно посміхалися. Знаєте чому? Вони щасливі люди! Займаються улюбленою грою, хороший тренер, має чудовий результат.

Це історія Шерифа, а не Шахтаря. Де Дзербі випустив наприкінці третього воротаря, про якого вже всі забули. Той і одержав... Це історія чудового тренера Юрія Вернидуба. Того не забрало в космос після перших двох перемог у групі. Він продовжує реально дивитись на речі.

За першим таймом не те, що задоволення не було - була катастрофа. У другому я радий, що вони мене в перерві почули і зробили все, що просив. У першому таймі не було насолоди - була порнографія. Це просто те, за чим цікаво та приємно спостерігати. Люди роблять свою справу. Добре та якісно. У цьому сенс футболу.

Звісно, ​​Шериф не виграє Єврокубок. І ще 350 клубів цього не зроблять. Але дарувати людям радість, приносити собі відчуття реалізованості... Це і є спорт! Тож вітаю всіх причетних!», - написав Андронов у своєму телеграм-каналі.

Володимир Клепач Джерело: Telegram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 07 травня 2024, 01:53 0

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі