Олег САЛЕНКО: «Не здивуюсь, якщо Динамо обіграє Бенфіку»

Експерт поділився очікуваннями від матчу Ліги чемпіонів

У середу, 8 грудня, київське «Динамо» у рамках шостого туру Ліги чемпіонів зіграє на виїзді з «Бенфікою». Поєдинок відбудеться на «Ештадіу ду Бенфіка». Початок зустрічі о 22.00.

Колишній гравець киян Олег Саленко поділився очікуваннями від гри.

«У Португалії, напевно, вважають, що динамівцям буде складніше, адже «Бенфіці» треба лише виграти. При цьому необхідно, щоб «Барселона» в гостях обіграла «Баварію», що малоймовірно, тому що німецька команда зараз виглядає дуже сильно. Проте я не вважаю, що «Динамо» буде важче. На них не тисне результат, тому можна і потрібно зіграти у свою гру, комбінаційно, сильно не бігти вперед, а чекати на помилки супротивника. Єдина проблема для киян - це відсутність швидкого нападника.

Незважаючи на те, що «Динамо» з турнірного погляду ні на що не претендує, престиж та фінансовий бонус ніхто не скасовував. Але з іншого боку, попереду у киян дуже важливий матч чемпіонату проти «Зорі», в якому «Біло-синім» не можна втрачити очки, тому, як у цій ситуації зробить Мірча Луческу, знає лише він один.

Насамперед хотілося б побачити цікавий футбол. Чекаю від «Динамо» забитого гола, все-таки не варто закінчувати груповий раунд з одним м'ячем в активі. Нічия? Все може бути, але я не здивуюсь, якщо динамівці і виграють у цьому поєдинку. Знову ж таки, на киян не тисне психологічний тягар, на відміну від португальців…», - сказав Саленко.

Максим Гаптар Джерело: Рейтинг букмекерів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 16:36 3

Головний тренер «Жирони» поділився думками про майбутнє лідерів команди

Коментарі