Виліт затримали на 4 години. Динамо з пригодами добиралося до Лісабона

Команда приземлилася в Португалії об 11 вечора за місцевим часом

Делегація київського «Динамо», що включає представників першої та юнацької команд, у понеділок увечері приземлилася в аеропорту Лісабона імені Умбурту Делгаду, головному повітряному хабі Португалії.

Виліт динамівців з аеропорту Бориспіль затримався на чотири години у зв'язку з технічними несправностями та заміною літака, тому до столиці Португалії кияни прибули об 11-й вечора за місцевим часом.

На щастя для киян, дорога в готель зайняла лише 10 хвилин - «біло-сині» розмістилися у п'ятизірковому Eurostars Universal Hotel, розташованому в сучасному районі Парк Націй та за 10 кілометрів від місця майбутньої зустрічі з «Бенфікою» - «Ештадіу да Луш».

На ранок вівторка команда запланувала екскурсію Лісабоном, після чого динамівці пообідають і вирушать на домашню арену «Бенфіки», щоб провести регламентні заходи для ЗМІ та передматчеве тренування. Спілкування Мірчі Луческу та одного з гравців команди з журналістами розпочнеться о 18.30 за місцевим часом (20.30 за Києвом), а тренувальна сесія, під час якої футболісти зможуть випробувати газон «Ештадіу да Луш», стартує через 30 хвилин.

Нагадаємо, що заключний матч групового етапу Ліги чемпіонів «Бенфіка» - «Динамо» відбудеться у середу, 8 грудня, і розпочнеться о 22:00 за київським часом. Поєдинок Юнацької ліги УЄФА пройде того ж дня, початок о 14:00.

Володимир Клепач Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 02:38 110

У саудівському Ер-Ріяді пройшло велике шоу боксу