Роб Фонт – Жозе Алду. Прогноз і анонс на бій

Головний бій турніру UFC on ESPN 31

Бій відбудеться 5 грудня у Лас-Вегасі (штат Невада, США) в комплексі UFC Apex і стане мейн івентом турніру UFC on ESPN 31 (або UFC Vegas 44). Орієнтовний початок бою - 07:30 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже телеканал Setanta Sports.

Перший в історії UFC чемпіон у напівлегкій вазі Жозе Алду (30-7) проведе свій п'ятий бій у найлегшому дивізіоні, зустрівшись у 5-раундовій сутичці з Робом Фонтом (19-4).

Перемоги у двох останніх поєдинках вивели Алду на 5 місце у рейтингу UFC. Після того, як у липні 2020 року він не зумів стати чемпіоном UFC в найлегшій вазі, будучи зупиненим Петром Яном у 5-му раунді, «Жуніор» у грудні виграв одноголосним рішенням суддів у Марлона Вери, і в серпні він пройшов із таким самим підсумком Педро Муньоса.

№4 рейтингу Фонт іде на серії з чотирьох перемог. У травні 2021 року Фонт досить впевнено виграв 25-хвилинну дуель у колишнього чемпіона UFC у найлегшій вазі Коді Гарбрандта. До цього Фонт перемагав Марлона Мораеса, Ріккі Саймона та нинішнього чемпіона Bellator у найлегшій вазі Серхіо Петтиса.

Прогноз на бій

Обидва бійці є відмінними ударниками з хорошими навичками в партері. Але кар'єра Алду давно знаходиться на спаді, а Фонт свіжіший і витриваліший, і за рахунок своєї потужності може виглядати у стійці краще. У партері, ймовірно, буде перевага за Алду, проте навряд чи бійці багато часу будуть проводити на землі.

Але все ж таки у ветерана є певні козирі в рукаві. Досвід, техніка та футворк можуть стати для Алду ключами до перемоги. На екс-чемпіона UFC навряд чи чекає легкий бій, але за рахунок класу та грамотного розподілу сил він може здобути третю перемогу поспіль.

Перемога Алду за очками

Сергій Лебедєв Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 квітня 2024, 12:00 0

«Арсенал розгромив «Челсі», фіаско «Ліверпуля», впевнена перемога «Манчестер Сіті»