Ахметов отримав нагороду від президента УЄФА

Президент «Шахтаря» зустрівся з Александером Чеферіном

Сьогодні, 1 грудня, президент «Шахтаря» Рінат Ахметов відвідав штаб-квартиру УЄФА у швейцарському Ньоні. Там він зустрівся із президентом УЄФА Александером Чеферіном.

Ахметов був нагороджений нагородою UEFA Football Leadership Award, яка присвячена 85-річчю «Шахтаря» та 25-річчю президентства Ахметова в клубі:

«Список завойованих донецьким «Шахтарем» трофеїв за вашого президентства вражає. Цього тисячоліття клуб переміг у 13 чемпіонатах України й здобув 11 національних Кубків, продемонструвавши зразкову історію успіху пострадянського періоду. І не лише на національному рівні - перемога у фіналі останнього Кубка УЄФА 2009 року стала визначною подією й на міжнародній арені.

Однак усі ці трофеї оповідають лише частину історії. Після більш ніж двох десятиліть регулярної участі в Лізі чемпіонів УЄФА помаранчево-чорні кольори та впізнаваний стиль гри вашої команди тепер визнано світовою футбольною спільнотою невід'ємною частиною фольклору найбільшого футбольного турніру у світі. Усе це було б неможливим без вашої великої любові та мудрого керівництва».

Олег Дідух Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 19:43 0

Тайсон програв українському боксеру Олександру Усику у мегафайті за абсолют

Коментарі