Ліверпуль – Саутгемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

«Святим» складно розраховувати на очки у поєдинку з командою Юргена Клоппа

У суботу, 27 листопада, відбудеться матч 13-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Ліверпуль» на домашньому стадіоні «Енфілд» прийматиме «Саутгемптон». Стартовий свисток пролунає о 17:00 за Києвом.

Ліверпуль

Команда Юргена Клоппа у минулій кампанії не змогла захистити титул чемпіона Англії. «Червоні» практично не нав'язали конкуренції «Манчестер Сіті», оскільки команда Пепа Гвардіоли провела феноменальний сезон. Підсумкове відставання від «містян» склало 17 очок - відстань шести перемог. У Лізі чемпіонів «Ліверпуль» вилетів на стадії 1/4 фіналу, програвши мадридському «Реалу».

Новий сезон у Прем'єр-лізі підопічні Клоппа розпочали теж далеко не ідеально. У 12 турах «Ліверпуль» набрав 25 балів з 36 можливих, розбавивши сім перемог чотирма нічиїми та однією поразкою. А у Лізі чемпіонів «червоні» здобули п'ять перемог і лідирують у групі, достроково забезпечивши собі вихід до 1/8 фіналу з першого місця.

Саутгемптон

Команда австрійського фахівця Ральфа Газенгюттля минулий сезон завершила ближче до зони вильоту, ніж до єврокубкових позицій. 15 підсумкове місце у турнірній таблиці та 43 очки - непоганий результат, проте вболівальникам клубу, звичайно ж, хотілося б більшого.

У нинішньому чемпіонаті «Саутгемптон» поки що займає 13 місце, маючи в активі 14 балів. В останніх п'яти поєдинках «святі» здобули три перемоги, тож можна констатувати, що останнім часом справи потроху починають йти вгору.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Ліверпуль» в даному матчі здобуде перемогу. Нашою ставкою буде позиція - П1 з коефіцієнтом 1.31 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Ліверпуль»: Аліссон - Робертсон, Александр-Арнольд, Ван Дейк, Матіп, Алькантара, Гендерсон, Фабіньо, Салах, Мане, Жота.

«Саутгемптон»: Форстер - Волкер-Пітерс, Валері, Салісу, Лівраменто, Оріоль Ромеу, Дженепо, Редмонд, Ворд-Прауз, Че Адамс, А. Армстронг.

27 листопада, субота

«Ліверпуль» - «Саутгемптон»
Ліверпуль. Стадіон «Енфілд». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports Ukraine
Прогноз Sport.ua - 2:1
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 00:10 1

Результат матчу вирішив хет-трик Левандовськи у другому таймі