Остап МАРКЕВИЧ: «Якщо у хлопців не горять очі, то я потисну їм руки і піду»

Головний тренер«Маріуполя» прокоментував поразку від «Львова»

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич прокоментував поразку в матчі 16-го туру УПЛ від «Львова» (0:1):

- Ми продемонстрували непоганий футбол. Як і у попередніх іграх. Але я не знаю… Один момент біля наших воріт і одразу гол. Хочу віддати належне супернику. «Львів» - це дуже організована команда із поставленою грою в обороні. Для того, щоб розкрити їхню оборону, потрібно було докласти і майстерності, і зусиль. У якихось моментах нам вдавалося розкривати оборону, але м'яч у ворота не залетів.

- Ваша думка щодо незарахованого гола Мампассі.

- Яка думка… Тут лише вирази не зовсім коректні. Що тут скажеш? Ми маємо новий куратор суддівства - нехай подивиться. Можливо, час робити висновки і щось змінювати. Можливо, через це наші клуби нічого не можуть показати на європейській арені. У нас і так молода команда, а з неї так знущаються. Що тут можна сказати? Вірю, що новий куратор розбереться і наведе лад.

- У пресі з'явилася інформація, що у Вас із Олегом Кудриком конфлікт. Це правда?

- Жодного конфлікту не було. Просто було ухвалено рішення, що нам не варто далі продовжувати співпрацю. Але жодного конфлікту не було. Це спокійне адекватне рішення.

- Чи згодні, що становище «Маріуполя» є критичним?

- Потрібно боротися до кінця. Не лише у футболі, а й у житті. Попереду ще практично все друге коло. Так, ситуація виглядає не дуже добре. Але за правильного підходу ми можемо все виправити. Таких прикладів у футболі вистачає.

Тренерська робота оцінюється за трьома критеріями. По-перше, це якість гри. Другий критерій - це прогрес футболістів. І третій - це результат. У нас два критерії є, немає лише результату. Якщо я побачу, що я не маю контакту з командою, що у хлопців не горять очі і вони не сприймають мої ідеї - то я потисну їм руки і піду.

Микола Степанюк Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 12:15 26

Українець забив 20 голів у Ла Лізі

Коментарі