Володимир ШАРАН: «У Петракова буде ще більше авторитету у збірній України»

Спеціаліст – про наставника національної команди

Відомий український тренер Володимир Шаран поділився думкою щодо затвердження Олександра Петракова на посаді головного тренера збірної України.

«На мою думку, у світі зараз немає жодного тренера з приставкою в.о. Тож навіщо ці приставки? Звичайно, людина заслужила на це. Він вивів команду у плей-оф. Бо у збірної провал був, чесно кажучи. Початок циклу був провалом. Людину кинули, грубо кажучи, під танк. І він виконав це завдання. Спочатку мінімальне завдання було вийти у плей-оф. Яке в.о. може бути? Я вважаю, Петраков заслужив на те, щоб бути головним тренером збірної України. Для нього це буде мотивація. Хоча він і так нормально вмотивований.

До Петракова питань немає. Але також він матиме ще більше авторитету в команді. Хлопці побачать, що це справді головний тренер збірної України. Видно, що хлопці до Петракова добре ставляться. Петраков проста людина. Головне, не перегинати палку в деяких моментах. Петраков - добрий тренер, хороша людина. І таке рішення - це повага для збірної, бо там зібрано найкращих футболістів», - сказав Шаран.

Денис Шаховець Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 16:32 1

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Бокс | 19.05.2024, 11:37