Манор СОЛОМОН: «Інтер – одна з найкращих команд у світі»

Вінгер «Шахтаря» - про матч проти «Інтера»

Вінгер «Шахтаря» Манор Соломон поділився очікуваннями від матчу п'ятого туру Ліги чемпіонів проти «Інтера» (24 листопада):

«Після гри у Києві ми були задоволені нашим виступом. Так, там було 0:0, але ми могли перемогти. Вважаю, ми дуже добре зіграли. Очевидно, що ми хочемо перемогти на «Сан-Сіро», все віддамо для цього. Ми знаємо, що буде важко, тому що «Інтер» - одна з найкращих команд у світі. Але ми покажемо наш максимум і спробуємо забити, знаємо, що це наш останній шанс.

Зараз ми у важкому становищі, але ми знаємо, що матч із «Інтером» буде вирішальним. Нам потрібна лише перемога, якщо ми хочемо досягти чогось більшого в Лізі чемпіонів. Буде важко, але спробуємо залишитися з можливістю проходу далі в ЛЧ.

В минулому сезону ми двічі грали з «Інтером», і це було неймовірно складно. Це правда, що клуб змінився влітку, але це все ще сильна команда. Гравці, що прийшли - світового рівня, як і тренер. Можливо, цього року ми граємо відкрито. Київський матч завершився рахунком 0:0, але легкою могло бути 1:1 або 2:2».

Олег Дідух Джерело: Tuttomercatoweb
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 07:01 6

Максим Воронов відзначився першим голом за «Атлетіко Паранаенсе»

Коментарі