ХАВІ: «Барсі треба думати про перемогу над Баварією. Іншого шляху нема»

Головний тренер «Барселони» прокоментував нічию в ЛЧ проти «Бенфіки»

Головний тренер «Барселони» Хаві прокоментував нічию в матчі 5-го туру Ліги чемпіонів проти «Бенфіки» (0:0):

«Загалом я просто незадоволений, бо ми не забили гол. Нормальним було б перемогти. У футболі бувають такі речі. Цього недостатньо, тому що ми хотіли здобути три очки. Я не злюся, тому що таке ставлення заслуговує на похвалу. Шкода, що ми втратили можливість.

Через два тижні поїдемо до Мюнхена. Я гадаю, що ми на правильному шляху. Ми створили багато моментів та мали зробити більше. Ми не виконали завдання, це правда. Ми хотіли забити першими, щоб змусити суперника розкритися. А вони хотіли, щоб ми почували себе незручно.

Я, як і раніше, з оптимізмом дивлюся на останню гру в групі. Це дає мені відчуття, що ми заслужили на перемогу. Я бачу дуже гарні речі. У мене відчуття, що ми можемо перемогти будь-кого. Ми - «Барса», і у нас є гравці, які можуть змінити ситуацію.

Сьогодні було видно, що немає жодних проблем із фізичним станом. «Еспаньол» нас атакував, бо ми не забили другий гол. Сьогодні ми пресували «Бенфіку» до кінця. «Барса» сформувалась до кінця. Звісно, ​​тепер треба думати про перемогу над «Баварією». Іншого шляху немає, от і все.

Важливо мати позитивну атмосферу. Професіонали повинні викладатися на всі 100%. Мені подобається, що тут гарна атмосфера. Вона сприятлива. За моїм досвідом, це щось позитивне. Що робить мене оптимістичнішим, так це те, що команда грає таким чином. Якщо «Баварія» перебуває у такій самій ситуації, це добре, але ми повинні думати про себе».

Турнірна таблиця

Микола Степанюк Джерело: Marca
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 03:42 0

Майкл Антоніо, який грає за «Вест Хем», розповів про сварку Мохамеда та Юргена

Коментарі