Український суддя. Усик розраховує на чесне суддівство в бою з Джошуа

Олександр Красюк вважає, що суддівство буде об'єктивним

Олександр Красюк, промоутер Олександра Усика, вважає, що у реванші проти Ентоні Джошуа одним з трьох рефері знову буде українець, тож боксер розраховує на справедливе суддівство.

- Ще років 10 тому ми говорили про таке поняття як «чисто німецьке суддівство», коли будь-який боксер, який приїжджає до місцевого чемпіона, повинен був точно також домінувати в рингу, щоб здобути перемогу рішенням суддів. Чи є передумови говорити про британське суддівство?

- На рівні таких поєдинків - ні. Це ж репутація для кожного судді. Він може віддати перевагу в якомусь спірному чи близькому раунді чемпіону чи співвітчизнику, але не робити так, як роблять у аматорському боксі, у професійному не прийнято.

- Є відчуття, що у реванші Усик має виглядати не менш переконливо у рингу, щоб здобути перемогу. Чи є у вас таке ж переконання?

- Завжди це треба робити. Незалежно від поєдинку та незалежно від того, де він проходить. Чи буде він в Україні, Великій Британії чи Саудівській Аравії. Для перемоги ти маєш зробити все, щоб ні в кого не виникало сумнівів.

Щодо суддів, то буде, швидше за все, як і в першому бою - один суддя українець, інший з Великобританії та третій - нейтральний, - сказав Красюк.

За підсумками першого поєдинку всі судді віддали перевагу Усику. Україну репрезентував рефері Віктор Фесечко.

Іван Зінченко Джерело: Sports.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 09:50 1

Екснаставник «галактікос» – про суперництво команд в півфіналі турніру