Максим ШАЦЬКИХ: «Динамо буде складно розраховувати навіть на третє місце»

Фахівець поділився очікуваннями від поєдинку киян із «Баварією» у Лізі чемпіонів

Колишній форвард та член тренерського штабу київського «Динамо» Максим Шацьких поділився очікуваннями від поєдинку «Динамо» із мюнхенською «Баварією» у Лізі чемпіонів.

- Що у грі «Динамо» викликає особливу тривогу?
- Нічого не викликає. Добре, що Миколенко одужав і повернувся до ладу. Хоч цю дірку не треба буде закривати. В іншому - як завжди, кардинальних змін у стартовому складі на матч із «Баварією» чекати не варто.

- Після програшу «Баварії» у поєдинку чемпіонату Німеччини з «Аугсбургом» розпочалися розмови про спад у грі мюнхенців…
- Це не спад. Просто після матчів збірних у великих клубів таке трапляється. Проте такі поразки ще більше мотивують такі команди, як «Баварія». У Мюнхені також чудово розуміють, що Ліга чемпіонів - це інший рівень, і за кожен бал, що здобув там, платяться дуже солідні премії.

- Щоб розраховувати на євровесну, «Динамо» бажано в матчах, що залишилися, взяти максимум очок. Чи реально завершити так груповий турнір?
- «Динамо» складно навіть на третє місце розраховувати. «Біло-сині» не готові зараз до протистояння з такими суперниками. Потрібно враховувати, що тяжко киянам доведеться й у Лісабоні. Із португальськими командами на виїзді грати дуже складно. Проте треба боротися, намагатися зробити все, що можна. У такому разі, навіть якщо не складеться, буде не так прикро.

- Які ваші очікування від матчу із «Баварією»?
- Сил киян буде витрачено дуже багато. І без м'яча багато доведеться грати, що вдвічі енерговитратніше. Але, повторюся, треба боротися і спробувати хоч би не програти. Нічия з «Баварією» - це добрий результат.

Матч Ліги чемпіонів «Динамо» - «Баварія» відбудеться у вівторок, 23 листопада, о 19:45 за київським часом.

Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 травня 2024, 07:03 3

Чемпіонат Європи з футболу відбудеться в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Коментарі