Йожеф САБО: «Баварія виграє у Динамо. Матч із Чорноморцем — комедія»

Фахівець вважає, що Мірча Луческу вже вичавив із київської команди всі соки

Екс-наставник збірної України та київського «Динамо» Йожеф Сабо поділився очікуваннями від поєдинку 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів «Динамо» - «Баварія».

«Киянам потрібно постаратися хоча б посісти третє місце у групі. Але «Баварія» - дуже сильна команда. Там є два повноцінні склади. Те, що мюнхенці програли матч Бундесліги «Аугсбургу» (1:2), тим більше їх розлютить. Я впевнений, що «Баварія» виграє у «Динамо». Кияни зараз стомлені. А перемога 6:1 над Чорноморцем - це не показник. Це комедія. Цього не має бути у нашому футболі!

А те, що «Баварія» у «Динамо» виграє, я певен. Вони сильніші за нас. Нікуди від цього не подітися.

Чи можуть українські фанати розраховувати бодай на гол у виконанні «Динамо»? У Луческу на міжнародній арені у матчах із сильними командами одна тактика. Коли він прийшов до клубу і зайнявся захистом, в принципі, він правильно зробив. Луческу вичавив усе з київських футболістів. Вичавити він більше нічого не може.

Тому я вважаю, що динамівці захищатимуться. І, можливо, десь на контратаці кияни заб'ють. Але навряд. У «Баварії» команда хороша. Звісно, ​​німці будуть атакувати, пресингувати, не давати киянам приймати м'яч. Ця «Баварія» вміє грати.

Відсутність у складі семи гравців? У «Баварії» такі футболісти, що будь-хто може грати. Це як збірна Франції. У Дешама два з половиною склади. Також і в «Баварії», - вважає Сабо.

Матч Ліги чемпіонів «Динамо» - «Баварія» відбудеться у вівторок, 23 листопада, о 19:45 за київським часом.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 12:30 8

Клуб, за який грають Артем Довбик і Віктор Циганков, поки що не підтвердив цю інформацію

Коментарі