Ігор ГАМУЛА: «Петраков — молодець. Це однозначно»

Український фахівець розповів про головного тренера збірної України

Відомий український тренер Ігор Гамула поділився думкою про головного тренера збірної України Олександра Петракова.

«Багато очок втратили. Але все одно зуміли вирішити завдання - вийшли у стикові матчі. Напевно, були такі плани у збірної України, яка враховувала, що перше місце посяде Франція, а вона друге. Як би там не було, а, на мій погляд, ті результати, які виявилися невдалими (маю на увазі обидві нічиї з Казахстаном та домашню «мирову» з Боснією та Герцеговиною). Тим не менш, вирішили завдання, тепер залишається лише чекати на жереб. Надалі Україні буде складно, оскільки вона потрапила до несіяної групи. До того ж, перший матч гратиметься на виїзді. Але сподіватимемося, що у хлопців все вийде. Я дуже уважно стежу за виступами збірної України, щиро переживаю за неї та уболіваю.

Петраков, звісно, ​​молодець - це однозначно. Хоч би як було складно збірній України, але у відбірковому циклі їй вдалося жодного разу не програти.

Олександр Петраков заслужив, щоб було знято приставку «в.о.». Якщо ж говорити не про турнірні справи, то, напевно, при виникненні якихось недомовок чи розбіжностей із зірками, які є в колективі, потрібен тактовний підхід. Гадаю, що після ситуації з Маліновським було зроблено висновки. Втрачати таких футболістів у вирішальні моменти турнірної боротьби не дуже правильно», - вважає Гамула.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 06:30 99

Команда Юрія Вернідуба входить до топ-3, значно відірвавшись від Дніпра-1

Коментарі