Мірча ЛУЧЕСКУ: «Грандам часто дають легку допомогу. З тими ж пенальті»

Наставник оцінив майбутній матч Ліги чемпіонів

Наставник «Динамо» Мірча Луческу відповів на запитання журналістів перед матчем 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів проти «Баварії».

Гра відбудеться 23 листопада, початок о 19.45.

- Граємо проти німців, і гра коштує три мільйони. Як ви вважаєте, вони хочуть виграти чи ні? Проблеми «Баварії»? Усі команди мають проблеми, вони не виняток. «Аугсбург» зробив усе можливе, щоб досягти результату. Зразково оборонялися, билися і досягли результату. Віддали усі сили. Звичайно, і успіх був на їхньому боці.

- Що можете сказати про стан Шапаренка, Сидорчука та Забарного?

- Я сподіваюся, що їм 2-3 дні пішли на користь. Я привітав їх з успіхом у збірній і, сподіваюся, вони якнайкраще підготуються до «Баварії».

- Не найсильніший «Чорноморець» допоміг підготуватися до «Баварії»?

- Я не згоден з цим. Я сказав своїм гравцям, що у «Чорноморця» багато наших футболістів, і я хочу подивитися, хто заслуговує грати в «Динамо». Хотів подивитись, хто кого. І «Динамо» зіграло добре. У футболістів була й така мотивація. Їм треба було показати себе один перед одним. Я завжди, навіть на шкоду собі, дозволяв орендованим грати раніше. Ніколи не забороняв орендованим грати проти себе.

- Оцініть Юліана Нагельсманна.

- Відмінний тренер, який довів це тим, що дійшов до «Баварії», тренуючи команди Бундесліги з молодого віку. Після «Лейпцигу» йому пощастило опинитися в «Баварії», де гарний склад та чудовий менеджмент у клубі. У «Баварії» він може себе показати на кращому рівні.

- Як бюджет команди впливає на гру команди? Готове «Динамо» грати з таким суперником?

- Не лише фактор грошей. Є загалом ця ситуація: і гроші клубу, і традиції, і історія, і імідж. Їм дають легку допомогу, візьмемо ті епізоди з пенальті у наших матчах проти грандів. Нам такі, швидше за все, не дадуть. Гроші важливі, але це не найважливіше.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 12 травня 2024, 16:42 1

Український воротар «Реала» святкує разом із командою

Коментарі